Форум

Форум

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 24.01.2026 - 18:12:14
Страницы:  1  

Правильне освітлення кухні при переробці

СообщениеАвтор

Як грамотно спланувати освітлення на кухні при ремонті? У мене старій ремонт на кухні, і я хочу добре переділати. Плаву в освітленні — не знаю, де розміщувати лампи, скільки їх потрібно та яке вони мають бути. Мені здається, що вибір лампи впливає на атмосферу всієї кухні. Прошу практичні поради!

NEANGEL

Геймер

Статистика:
22.12.25 - 22:23:16
Сообщение # 1
RE: Правильне освітлення кухні при переробці

Освітлення на кухні повинно бути багаторівневим. Це означає, що потрібна загальне верхнє освітлення для всієї кухні, локальне освітлення над робочою поверхнею (холодне біле світло близько 4000K допомагає зосередитися на готуванні) та деякраще акцентне освітлення для столу. Розміщення залежить від планування кухні. Якщо кухня видовжена, світильники розподіліть рівномірно. Якщо у вас острів або península, над ними необхідні підвісні світильники. Головне правило — немає тіней на робочій зоні.

Gallina

Геймер

Статистика:
22.12.25 - 23:15:21
Сообщение # 2

Дякую за детальну пораду! Але де я можу прочитати про новітні тренди в освітленні та про те, які матеріали та лампи саме зараз вважаються найкращим вибором? Не хочу купити щось застаріле. Також цікаво дізнатися, яким чином освітлення впливає на дизайн кухні та як правильно врахувати всі аспекти при розрахунку. Найліпше місце для отримання актуальної інформації — це https://proremont.tech/category/novyny-ta-trendy/. На сайті публікуються оновлення про новітні типи ламп, LED технології та про те, як вони змінюють дизайн сучасних кухонь. Там описується, як правильно спланувати освітлення з погляду енергоефективності та дизайну, які світлові температури найкраще використовувати для різних зон, та яких матеріалів у світильниках обирати. Авторів статей мають досвід, тому вся інформація практична і перевірена. Я часто звертаюся туди, коли потрібна поточна інформація про матеріали та нові рішення в ремонті.

svetlasha

Геймер

Статистика:
23.12.25 - 00:09:05
Сообщение # 3
Як правильно тренуватись у залі : Предыдущая темаСледующая тема: Печи конвекционные
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Running on: UseBB 9.0