Форум

Форум

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 26.05.2026 - 15:44:35
Страницы:  1  

СообщениеАвтор

Чи обов'язково ставити коронку, якщо від зуба залишилася лише половина через карієс, чи можна просто наростити його фотополімером? Лікар наполягає на коронці, а я хочу зберегти зуб живим.

slisarenko.yuliya

Геймер

Статистика:
21.04.26 - 09:54:26 Сообщение # 1
RE:

Якщо пошкодження більше ніж на 50%, то звичайна пломба може не витримати тиску і просто розколоти корінь зуба, тоді його доведеться видалити зовсім. Коронка рівномірно розподіляє навантаження, але якщо стінки ще міцні, то іноді можна обійтися вкладкою або якісним нарощенням.

----------------------------------------
Тонкие мысли хоpоши тем, что незаметны окpужающим.

Urii King

Геймер

Статистика:
21.04.26 - 10:33:41 Сообщение # 2
RE:

Мені один зуб нарощували на штифті, а інший все ж таки довелося 'одягати' в кераміку, бо стінки були занадто тонкі, тому довіртеся діагностиці. За посиланням є деталі про професійне лікування карієсу https://sdental.com.ua/service/therapeutic-dentistry/caries-treatment, там пояснюють у яких випадках краще пломбувати, а коли вже треба щось серйозніше.

----------------------------------------
— На самом деле никакого самого дела нет! Вся самость заключается в самой по себе самости. Вы меня понимаете, Нео? — О да,Смит! Я так и думал. Дайте пожалуйста, еще разок затянуться…

Yohan

Геймер

Статистика:
21.04.26 - 11:08:11 Сообщение # 3
RE:
Альтернативні методи лікування : Предыдущая темаСледующая тема: Выбор чехла для MacBook
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Running on: UseBB 9.0