Форум

Форум

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 06.12.2025 - 04:12:58
Страницы:  1  

Монтаж теплої підлоги ванна

СообщениеАвтор

Друзі, хто робив теплу підлогу під плитку у ванній? Цікавить саме процес монтажу - наскільки це складно для самостійної установки? Чи краще найняти майстрів? Просто хочу зекономити, але боюся щось зіпсувати, потім дорожче вийде ремонтувати.

Оболдеть

Геймер

Статистика:
28.11.25 - 20:12:09
Сообщение # 1
RE: Монтаж теплої підлоги ванна

Цитата:
Друзі, хто робив теплу підлогу під плитку у ванній? Цікавить саме процес монтажу - наскільки це складно для самостійної установки? Чи краще найняти майстрів? Просто хочу зекономити, але боюся щось зіпсувати, потім дорожче вийде ремонтувати.
Якщо руки з потрібного місця ростуть та є базові навички роботи з електрикою - цілком можна самому. Головне - ретельно підготувати основу, вона має бути рівною та чистою. Потім розкласти мат або кабель за схемою, перевірити опір мультиметром, підключити до терморегулятора. Після цього можна заливати клей та класти плитку. Найскладніше - правильно розрахувати крок укладки кабелю, але якщо береш готовий мат, то там вже все зроблено.

спднепр

Геймер

Статистика:
28.11.25 - 20:59:37
Сообщение # 2

Робив сам минулого року, нічого надскладного немає, якщо інструкції дотримуватись. Правда, я спочатку подивився кілька відео на ютубі, щоб зрозуміти нюанси. Система бралась тут Тепла підлога під плитку, там ще інструкція детальна була в комплекті. Найважливіше - не пошкодити кабель при укладанні плитки та правильно встановити датчик температури в гофрі, щоб потім можна було замінити при потребі. Перше включення робив тільки через 28 днів, коли стяжка повністю висохла. Працює без проблем вже рік.

Richardus

Геймер

Статистика:
28.11.25 - 21:59:22
Сообщение # 3
Написание статей для вас : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Running on: UseBB 9.0